Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Sobota 10.10.2009 in Hudba z 2. řady seriálu Super Drbna (Gossip Girl), Písničky ze seriálu Super Drbna (Gossip Girl), Super Drbna, Televize Prima, Zahraniční seriály | 0 comments

Hudba s02e09 There Might Be Blood

Info k epizodě: s02e09 There Might Be Blood

1. Robot Talk – Alain Whyte
2. How Soon Is Now – Tatu
3. Dark Is On Fire – Turin Brakes
4. Sheena Is A Punk Rocker – Thurston Moore and Jemina Pearl
5. The Host’s A Parasite – The Henry Clay People
6. The Air Is All Around You, Baby – Porterville
7. Somos Un Papel – Kinky
8. At The Club – Alain Whyte
9. The Moment’s Over – Death Ray
10. No New Tales To Tell – Love And Rockets

Post a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *